Er zijn maar 4 plekken per maand beschikbaar

"Ik ben er van overtuigd dat jij het in je hebt om al je dromen waar te maken." Ben je al een tijdje fulltime fotograaf, maar komt je bedrijf nog niet helemaal van de grond? Of loop je compleet vast bij de ontwikkeling van je aanbod? Dan is 1-op-1 begeleiding wellicht iets voor jou.

duur: 45 min.

dinsdag, Donderdag

Let's talk business 1-op-1

unlock your confidence tijdens deze 1-op-1 sessie

€197

we rise. by lifting others

STAPPENPLAN om zelf aan de slag te gaan

sessie van 1 uur via skype of in real life

vragenlijst vooraf

Op voorhand ontvang jij een vragenlijst, zodat ik inzicht heb in jouw bedrijf en 100% voorbereid ben tijdens jouw sessie. Tijdens deze sessie gaan we het hebben over de huidige stand van zaken, jouw visie, doelgroep en toekomstplannen. We gaan samen rust en helderheid creëren in de chaos. Tijdens de call maken we een stappenplan en aan het eind ontvang je de replay, zodat jij hier zelf mee aan de slag kunt.

Wat gaan wij behandelen?

inhoud sessie

In het diepe springen was nooit een van mijn eigenschappen. Ik bleef altijd veilig op de achtergrond om onopgemerkt te blijven. Je kon mij omschrijven als een van 'the average.'

In 2013 af studeren binnen de richting ondernemen heeft mij zoveel persoonlijk groei gebracht. Ik was altijd als een vlieg op de muur en door mijn toekomst zelf te moeten bepalen ben ik zoveel zelfverzekerder geworden.

Maar de echte groei ontstond toen ik besloot te investeren in mijzelf en mijn business op gebied van kennis. Leren van andere ondernemers in real life is de beste beslissing ooit geweest. 

You're never to late to learn!

Yaira Bernabela

over de eigenaresse

Boek jouw 1-op-1 sessie

Wees er snel bij