ontvang direct toegang tot het webinar

Waar moet je starten, wie is jouw klant, wat is een callsheet en hoe sta je zelfverzekerd op de foto zijn allemaal onderwerpen die aan bod komen tijdens deze gratis webinar van 75 minuten. 

Plan jouw fotoshoot

De gratis masterclass speciaal voor ondernemers die niet weten waar ze moeten starten bij het plannen van een fotoshoot.

Ik stap uit mijn comfort zone om voor de camera te staan, zodat ik mijzelf kan verplaatsen in jou als klant. Het is niet alleen een uitdaging om een fotoshoot te organiseren voor je bedrijf wanneer het je eerste keer is, maar ook wanneer het je 5e keer is. 

Daarom is het aan mij, als fotograaf, de taak om het proces van start to finish zo soepel mogelijk te laten verlopen. Ik vind het belangrijk dat je goed begeleid wordt om voorbereid te zijn voor jouw fotoshoot, zodat jij vol zelfvertrouwen straalt op jouw fotoshoot. Na 250+ vrouwelijke ondernemers te hebben gefotografeerd heb ik alles meegemaakt en weet ik wat jij nodig hebt.

ik weet hoe het is om voor de camera te staan en niet wetende wat te doen met mijn handen

Je hebt alleen een stappenplan nodig die je vandaag kunt gaan implementeren

Je hebt de passie en creativiteit

Een callsheet is een opgesteld document waar je de details, planning, moodboard en shotlist terug vindt van jouw fotoshoot.

WAT IS EEN CALLSHEET EN HOE STEL JE DEZE OP

Hoe converteer je een voorbijganger naar levenslange klant? Het start met een trigger, wat deze is leer je in de webinar.

DE TRANSFORMATIE VAN VOORBIJGANGER NAAR KLANT

Wanneer je weet wie jouw klant is heb jij de macht in handen en gaat alles in jouw bedrijf moeiteloos.

WIE IS JE KLANT

In een wereld waar je branche wellicht verzadigd lijkt kan het moeilijk zijn hier het licht te zien, toch is dit makkelijker dan het lijkt. 

LEREN OMDENKEN

Wat ga je leren?

Meld je aan en ontvang direct toegang tot het webinar