Er zijn maar 4 plekken per maand beschikbaar

Je hebt soms het gevoel achter de feiten aan te lopen, en dat is een naar gevoel. Je wil juist even die rust vinden in je workflow, strategie, marketing en een consistente flow aan inkomsten om die vrijheid te voelen waar je zo naar verlangde toen je net startte. Dit is jouw eerste stap naar meer 'ah ha' momenten waarbij alles zal samenvallen.

duur: 1 uur

dinsdag, Donderdag

MENTOR SESSIE

unlock your confidence tijdens deze 1-op-1 sessie

€198

€99

we rise. by lifting others

STAPPENPLAN om zelf aan de slag te gaan

sessie van 1 uur via zoom 

vragenlijst vooraf

Op voorhand ontvang jij een vragenlijst, zodat ik inzicht heb in jouw bedrijf en 100% voorbereid ben tijdens jouw sessie. Tijdens deze sessie gaan we het hebben over de huidige stand van zaken, jouw visie, doelgroep en toekomstplannen. We gaan samen rust en helderheid creëren in de chaos. Tijdens de call maken we een stappenplan en aan het eind ontvang je de replay, zodat jij hier zelf mee aan de slag kunt.

Wat gaan wij behandelen?

inhoud sessie

Achteraf is er ruimte om vragen te stellen via mail

In het diepe springen was nooit een van mijn eigenschappen. Ik bleef altijd veilig op de achtergrond om onopgemerkt te blijven. Je kon mij omschrijven als een van 'the average.'

In 2013 af studeren binnen de richting ondernemen heeft mij zoveel persoonlijk groei gebracht. Ik was altijd als een vlieg op de muur en door mijn toekomst zelf te moeten bepalen ben ik zoveel zelfverzekerder geworden.

Maar de echte groei ontstond toen ik besloot te investeren in mijzelf en mijn business op gebied van kennis. Leren van andere ondernemers in real life is de beste beslissing ooit geweest. 

You're never to late to learn!

Yaira Bernabela

over de eigenaresse

Boek jouw mentor sessie

Wees er snel bij