summer marathon

Ben jij er klaar voor om jezelf deze zomer te onderscheiden van jouw concurrenten?

Niet meer in de menigte opgaan, maar als de go-to expert gezien worden binnen jouw vakgebied met professionele converterende foto's die aansluiten bij jouw merk en visie.

Jij kunt dit bereiken, terwijl iedereen een stapje terug neemt in slow season en automatisch ruimte voor jou maken. Gebruik deze tijd om achter de schermen jouw positionering te finetunen en na de 'vakantie' sterker in je schoenen te staan als bedrijf.

ik wil investeren in mij!

Het was echt een feestje!! De locatie die was geregeld was prachtig en op de shoot zelf heb ik ontzettend veel gehad aan Yaira. Ze stelde me op mijn gemak, maar gaf ook heel veel tips en tricks om mij zo goed mogelijk op de foto te krijgen. De foto’s gebruik ik ondertussen voor al mijn kanalen, ze zorgen voor een professionele uitstraling en laten mijn kanalen stralen!!

"de foto's zorgen voor een professionele uitstraling"

GUIDED BY RUTH

Ik ben heel blij met het resultaat! Naast dat het een super mooie locatie was in hartje Rotterdam, vond ik het heel fijn om met Yaira samen te werken. We hebben in één uur 4 verschillende outfits gefotografeerd welke ik al goed heb kunnen gebruiken voor o.a. mijn social media en website. Ze gaf goede tips voor en tijdens de shoot waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde. 

MAKE THE LEAP DIGITAL

"Ze gaf goede tips waardoor ik mij snel op mijn gemak voelde"

Look en feel vind ik enorm belangrijk voor mijn eigen personal branding en Yaira haar stijl past hier perfect bij. Daarnaast weet deze dame strategisch mee te denken, motiveert ze jou om er meer uit te halen en zet ze je helemaal AAN tijdens een shoot. Ook helpt ze je met ontspannen (we zijn niet allemaal Doutzen) en het zoeken naar de juiste setting die past bij wat jouw visie is.  

lISA VAN ASSELDONK

"Ze zoekt mee naar de juiste setting die past bij jouw visie"

what others say

vol zelfvertrouwen jouw expert status claimt door de professionele uitstraling van jouw bedrijf

Hoe fijn was dit gevoel? Ik wilde je eerst dit gevoel laten beleven, omdat dit het resultaat is wat jij bereikt na de branding fotoshoot, samen met de handvatten die ik jou geef. Meer zichtbaarheid, meer connectie en meer sales! 

Toen ik mijn onderneming begon is het bovenstaande precies wat ik wilde bereiken, maar ik liet mijn angsten de overhand nemen en ondernam geen actie. Resultaat; geen/ weinig business.

Twee jaar geleden nam ik het besluit om mijzelf op de voorgrond te zetten van mijn bedrijf. Door consistent op te komen dagen als de eigenaar van mijn bedrijf in combinatie met het delen van mijn expertise zien potentiële klanten mij nu als expert binnen mijn vakgebied. Resultaat; meer zichtbaarheid, meer connectie met mijn doelgroep, meer klanten en meer sales! 

Als ik het kan, kun jij dit ook!


Liefs,

Stel jezelf eens voor dat jij na deze shoot

en meer verkoopt DOOR DE PERSOONLIJKE CONNECTIE MET JOUW potentiële klanten

Yaira

You may be scared of showing up but listen: People can't buy what you don't share!

- kaitstudio

Een fotoshoot is                  voor jou wanneer:

jij eindelijk jezelf wil gaan onderscheiden van jouw concurrentie door die expert status te 'ownen'

jij wil dat jouw bedrijf een professioneel, geloofwaardig en herkenbaar merk wordt

jij er klaar voor bent om te investeren in de meest veiligste plek; jezelf

Wel

dit wil ik!

Q3 wil starten met een kant en klaar content plan, ready to kick some freaking ass!

Hoe werkt het?

Let's connect

1 maand tot twee weken op voorhand plan jij jouw kennismaking. Tijdens deze online zoom call bespreken wij de opties voor een locatie, bepalen wij de planning van jouw fotoshoot en het gewenste beeldmateriaal.

Let's meet up!

Tip: Ga met Annelies van Presence Imaging aan de slag om jouw outfits samen te stellen voor de fotoshoot die matchen met jouw nieuwe positionering en imago. Naast het bepalen van de outfits geeft ze je ook een kleur, stijl en stof advies waar je voor de rest van je shop sessies in je vrije tijd iets aan zal hebben. Je weet vanaf nu wat je wel en niet staat en waarom. (niet inclusief in pakketten)                                                                                                                                                                                                                                                                                                              

Style lady!

Achter de schermen stellen wij een Moodboard, Shotlist en planning samen voor jouw fotoshoot. Op deze manier ben jij voorbereid op elke situatie. Je weet precies, wanneer je aankomt op locatie, wat jij tijdens jouw fotoshoot kan verwachten en dat is fijn, want dat geeft rust.

Moodboard
+ Shotlist

Time to make you shine

Match jouw imago met je nieuwe positionering

Ik kan niet wachten om met jou aan de slag te gaan! Na het inplannen van de fotoshoot via Calendly en de betaling via de checkout is jouw fotoshoot bevestigd. Wanneer deze stappen zijn voldaan staat jouw fotoshoot in de agenda en gaan wij opzoek naar een passende locatie voor jouw positionering.

Bevestiging boeking

Optie

Het is nu aftellen tot jouw fotoshoot. Verzamel langzamerhand al je spullen bij elkaar. Doe dit vooral NIET lastminute. Hang je kleding in een aparte ruimte, strijk of stoom alvast alles en plan een selfcare avond op de dag voor jouw fotoshoot.

Aftellen..

3, 2, 1....

MEER INFO

time to take a sip of whine

Vandaag is jouw fotoshoot! Time to shine. Allereerst nemen wij het eerste kwartier van jouw fotoshoot de tijd om jou outfits door te nemen, de locatie te analyseren en daarna van start te gaan met outfit nr. 1. Wij starten altijd eerst met actiegerichte beelden, zodat jij straalt wanneer wij de portretten zonder props gaan maken. Ik zal je eerlijk vertellen, het begin van de fotoshoot is altijd een beetje ongemakkelijk, maar hier praat ik je heel gemakkelijk doorheen. Op deze manier lijkt het een gesprek tussen ons twee in plaats van dat je hier bent voor jouw branding fotoshoot. 

Time to shine lady!

Nu ligt alles in onze handen om jouw foto's te gaan selecteren en bewerken. Dit is misschien wel de moeilijkste taak, want er zitten zoveel mooie foto's tussen, SEND HELP! Na 14 werkdagen ontvang jij jouw foto's retour te gebruiken voor jouw nieuwe positionering.

Edit, edit, edit

Sit back, take a drink en geniet van jouw nieuwe beelden die jou als go-to expert gaan neerzetten binnen jouw nieuwe positionering.

Levering foto's

I'm in!

3, 2, 1....

"nog steeds iedere dag blij met de keus om foto's te laten maken voor mijn bedrijf"

"mijn uitstraling is nu veel professioneler en niet alleen ikzelf merk het op, maar ook mijn omgeving."

"ik heb nu veel meer zelfvertrouwen gekregen door de shoot"

"ik vond het eerst best spannend, maar yaira heeft mij er volledig doorheen gecoacht."

FLEUR PRESENTS OVER HAAR SHOOT

content fresh up

pakket 1

nu €315,50 excl. btw

wat is inclusief?

Een call van 20 minuten via zoom waarin wij samen op zoek gaan naar wat jij wil uitdragen en hoe dit er in beeld uit komt te zien;

Gepersonaliseerd moodboard + shotlist;

1 uur fotografie op 1 locatie naar keus, binnen of buiten;

15 foto's per outfit;

2 outfits;

is dit pakket iets voor mij?

normaal: €397 excl. btw

voorwaarden pakket: excl. reis- en locatie kosten, fotoshoot moet plaatsvinden tussen 6 juni en 5 aug 2022

ready
to grow

pakket 2

wat is inclusief?

Een call van 45 minuten via zoom waarin wij samen op zoek gaan naar wat jij wil uitdragen en hoe dit er in beeld uit komt te zien;

Gepersonaliseerd moodboard + shotlist;

2,5 uur fotografie op 1 locatie naar keus, binnen of buiten;

15 foto's per outfit;

4 tot 6 outfits;

nu €715,50 excl. btw

normaal: €795 excl. btw

voorwaarden pakket: excl. reis- en locatie kosten, fotoshoot moet plaatsvinden tussen 6 juni en 5 aug 2022

Dit pakket is voor jou wanneer je een content update nodig hebt of wanneer je binnenkort een nieuw product of dienst gaat lanceren waarbij je content ondersteuning zoekt.

Dit pakket is voor jou wanneer je net bent gestart met jouw bedrijf of bezig bent met een rebranding of herpositionering.

is dit pakket iets voor mij?

nog 21/25 shoots beschikbaar

nog 4/10 shoots beschikbaar

1 sfeer video.

boek shoot content fresh up

Plan jouw fotoshoot

Alle fotoshoots worden na 14 werkdagen geleverd, zodat jij snel aan de slag kan en de nieuwe beelden kunt gaan doorvoeren in jouw nieuwe positionering.

OF

boek shoot ready to grow

 en voeg 3 videos toe aan jouw fotoshoot

Maak optimaal gebruik van jouw fotoshoot