En ik zorg er voor dat vrouwelijke ondernemers vol zelfvertrouwen op de voorgrond treden als marktleiders

Ik geloof er in dat iedere vrouw succesvol kan zijn wanneer zij in haar kracht gaat staan, haar inner-CEO omarmt en zich tot dè marktleider vormt.

Krachtige portretten hebben mij het zelfvertrouwen gegeven om mijzelf op de voorgrond te zetten binnen mijn bedrijf en ik wil andere vrouwelijke ondernemers inspireren dit ook te bereiken.

Of ik mijzelf fulltime branding fotograaf had zien worden? Nooit! But the universe was telling me something...

Hi, ik ben Yaira

8 jaar geleden heeft 1 beslissing tijdens mijn schooltijd er voor gezorgd dat ik nu op dit punt sta met mijn bedrijf.

In het diepe springen was nooit een van mijn eigenschappen. Ik bleef altijd veilig op de achtergrond om onopgemerkt te blijven. Je kon mij omschrijven als een van 'the average.'

Tot ik de kans greep om in 2013 in de richting ondernemen af te studeren. Hoewel ik niet in een ondernemers familie was opgegroeid voelde ik aan alles dat dit precies iets voor mij was. 

Deze ene beslissing heeft zoveel persoonlijk groei gebracht. Ik was altijd als een vlieg op de muur en door mijn toekomst zelf te moeten bepalen ben ik zoveel zelfverzekerder geworden.

It has been a rollercoaster, maar je groeit het meest van de ups en downs in plaats van een straight line ondernemersreis. 
trust your intuition

mijn levensmotto

Video by Pavel Danilyuk from Pexels

a few fun facts

Ik respecteer jou

Ik waardeer jou

Ik ambieer jou

Ik geloof in jou

Ik zie jou

Ik wordt enthousiast van vrouwen die in hun kracht gaan staan, Zij zijn en vormen een voorbeeld voor mij, maar ook voor alle toekomstige vrouwelijke ondernemers. Zij maken het pad vrij voor ons, zodat wij minder hard hoeven te strijden voor ons recht, voor ons vermogen om alles waar te kunnen maken waar wij voor staan.

Ontdek wie jij bent, waar jij voor staat en waarom jij hier bent om jouw beste leven te leiden.

ode aan jou

Gratis Mockup collectie

Download jouw
6 GRATIS mockups

DOWNLOAD Hier