Maak meer 
zonder perfectionisme

De podcast voor de ambitieuze ondernemer die wil losbreken van society standards voor een business die impact maakt. Let’s do this together!

f*ck perfections podcast

luister op itunes
luister op spotify
luister op google

impact

In de tijd sinds ik mijn bedrijf ben gestart ben ik er achter gekomen dat niet alles tot in detail perfect uitgevoerd hoeft te worden om het gewenste resultaat te leveren. Behalve dat het jouw klant moet kunnen dienen. 80% is ECHT goed genoeg. 

Hoe je meer impact maakt zonder perfectionisme

Wat je hier leert

How to ‘Show up confident’

Ik vind het belangrijk dat jij gaat inzien hoe groot jouw impact is wanneer jij jouw stem laat horen. Laat alle bezwaren varen over 'kijk haar nu gaan' of 'wie denkt zij nu wel niet dat ze is.' Dit zijn invloeden vanuit je omgeving waar je helemaal niets aan hebt. Ik ben he hype woman tijdens jouw reis naar 'opkomen voor jezelf.'

100% afgaan op je intuïtie 

Trust your intuition is mijn lijfspreuk en echt de manier hoe ik in het leven sta. Ik maak elke beslissing in mijn leven op basis van mijn intuïtie. Wanneer iets niet goed voelt stap ik er van weg en spring in het diepe wanneer ik die drang heb. Ik leer je inzien dat luisteren naar je gevoel, meer mag en je best angst mag voelen. Maar laat het je drijfveer zijn.

Ik ben Yaira, jouw HYPE woman

Als verlegen tiener door het leven heb ik nu mijn eigen podcast, omdat ik vond gelimiteerd te worden in mijn stem door de middelen die wij gebruiken om onszelf in de markt te zetten. Ik zou graag tegen mijn 10-jarige zelf willen zeggen: 'het komt allemaal goed, laat los!'

meer over mij

Hi jij,